De laatste dagen

Nog een paar dagen en dan stappen we op het vliegtuig. Vandaag heeft Johanna haar voorlopig laatste werkdag gehad. Dennis, Ilse en Laura hebben afscheid genomen op de BSO en crèche. Wat fijn dat zoveel mensen belangstelling hebben. Wat een leuke afscheidscadeautjes. Dennis, Ilse en Laura zullen jullie zeker niet vergeten. Bedankt voor al die leuke tekeningen, tekstjes en fotootjes (en natuurlijk niet te vergeten de zakjes snoep en Donald Duck strips voor in het vliegtuig)

De stapel “meenemen” wordt steeds groter en pack light met 3 kinderen is een erg relatief begrip geworden. We laten jullie nog weten hoeveel kilo de incheckbalie zondag op Schiphol registreert.

2 thoughts on “De laatste dagen

  1. Inderdaad hardstikke leuk dat jullie zoveel support krijgen van school en vrienden.
    Ik mis nog het telfoonnr. in nw.Zealand; je hebt het wel op het reisschema geschreven maar dat papier heb je zelf gehouden.
    Maar goed dat we jou ‘n lich. gezonde opvoeding hebben gegeven zonder alteveel “fastfood”,zodat je spierstelsel optimaal ontwikkeld is! Alleen dat buikje; maar dat had je nog niet toen je hier de deur uitging.
    Krijgen we nog ‘n mailtje met tel.nr.?
    Goede reis, wees voorzichtig met onze kleinkinderen en tot ziens in N.Z.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *