Soms zit het mee!

Zaten we gisteren nog een beetje mistroostig in de tent ontevreden over het weer te zijn, vandaag zitten we om kwart over elf nog in onze zomerkleding met een biertje op de veranda van onze chalet in Eden te posten, na een dag waarin we het ene paradijsje na het andere binnenreden. Zo snel kan dat dus gaan! We begonnen de dag in Huskisson met zon op de tent en een temperatuur die aangenaam genoeg was om buiten voor de tent te ontbijten. Vervolgens hebben we nog even op het witte strand bij de camping gezeten om daarna onze reis richting Melbourne te vervolgen. We reden daarbij door een gebied dat hier de Sapphire Coast heet. Op dit stuk van de oostkust rijgen de witte en goudgele stranden zich aan elkaar. Daarbij liggen allerlei pittoreske plaatsjes en nationale parken. We zouden onszelf hier waarschijnlijk wel een maand kunnen vermaken, maar we moeten door, dus keuzes maken. We hebben ons dus in eerste instantie gericht op een plaatsje dat slechts met enkele regels in de Lonely planet werd genoemd, maar bij aankomst helemaal fantastisch bleek te zijn. De foto’s spreken denken we voor zichzelf. Ons vermoeden is dat men bij LP niet wil dat dit plaatsje wordt overspoeld met backpackers en het daarom wat understated in de gidsen heeft opgenomen. Wij willen dit natuurlijk niet verpesten, dus als je wil weten om welk plaatsje het gaat, mail ons dan maar ;-).
Na de uitgebreide lunch zijn we doorgereden naar de laatste stop voor deze dag, Eden. Hier wilden we eigenlijk gaan kamperen, maar toen we hoorden dat we voor zo’n € 70 een compleet chalet konden huren, hebben we ons bedacht. Vannacht wentelen we ons dus in luxe en morgen in het zwembad, dat op zo’n 10 meter van onze veranda ligt.

3 thoughts on “Soms zit het mee!

  1. Jaa ,echt een De Jong koppie wat een plaatje die Laura.Fijn voor jullie dat het weer nu meezit. Leuk campeerplekje met het eetzitje erbij.De foto’s van de diverse dieren zijn ook heel mooi .Mooi scherp genomen,met dat blauwe water, geweldig!Blijven de kinderen ook wat op afstand bij die krabben, griezelig mooi!We kunnen jullie mooi volgen door de linkjes die je er bij zet, we bekijken die regelmatig, heel handig.Kan je ook wat foto’s van die andere mooie meid en jongen maken want anders weten niet meer hoe ze er uit zien. Het duurt nog even voordat we ze weer kunnen knuffelen! Groeten uit Leeuwarden xxxxx

  2. Hallo Dennis,

    Wat leuk dat je vader en moeder zoveel berichten sturen. En wat een mooie foto’s weer.
    Een echte pijlstaartrog zie ik! Die heb ik alleen nog maar in het Dolfinarium gezien. En zeehondjes. Dat ziet er allemaal fantastisch uit.

    Hier gaat alles zo zijn gangetje. Ik ben een tijdje behoorlijk ziek geweest maar ik ben er nu weer helemaal bovenop. Morgen ga ik afzwemmen voor mijn diploma A. Eindelijk!
    Op de Bso is het wel saai zonder jou. Hoe lang ben je nu al weg? Ik wens je nog heel veel plezier en ben benieuwd naar jouw verhalen als je weer terug bent.

    Dag vriend! Nima Javanjoo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *