We gaan naar Canada!

Deze site is een jaar of 6 rustig geweest, maar daar komt nu verandering in. We gaan namelijk naar West-Canada deze zomer!. Deze reis was eigenlijk al gepland voor 2020 (en als ik zeg “gepland”, dan bedoel ik dat alles al geregeld was, dus tickets, auto, huisjes, campings, ferries etc.), maar kon toen wegens Corona niet doorgaan. Daarna hadden we opnieuw tickets voor 2021, maar ook die werden geannuleerd. Toen we vorig jaar wilden gaan, ontploften de prijzen voor vliegtickets, maar dit jaar gaat het dan toch echt gebeuren!

Ik kan me voorstellen dat niet iedereen die zich op de emails van deze site heeft geabonneerd toen we 4 maanden op reis waren in 2011, nog steeds op updates van ons zit te wachten. In dat geval kun je je eenvoudig afmelden op de voorpagina van deze site, in de balk aan de linkerkant, onder “inschrijven als volger”. Als je je emailadres daaronder invult en “unsubscribe” selecteert, wordt je emailadres verwijderd en vallen we je niet meer lastig.

Ik heb inmiddels gezien dat WordPress, het programma dat ik gebruik voor deze site, grote stappen heeft gemaakt de afgelopen 7 jaar, wat betekent dat er nog niet meer kan, maar niet dat dit noodzakelijkerwijs gemakkelijker is geworden. Hopelijk gaat het dus nog steeds lukken om op deze plek een soort dagboek van onze reis met wat leuke en/of spectaculaire foto’s met jullie te delen. Als het goed is, zien jullie hieronder in ieder geval de route die we gepland hebben in Canada.

Nog minder dan 24 uur en dan zouden we in het vliegtuig naar Vancouver moeten zitten! Dennis gaat dit keer niet mee (hij gaat samen met zijn vriendin op ons huis passen ;-)), dus die gaat ons naar Schiphol brengen.

4 thoughts on “We gaan naar Canada!

  1. Wat leuk dat jullie eindelijk je nieuwe droomhuis in Canada gaan maken. Wij kunnen bijna niet wachten op de reisverslagen. Of heet dat tegenwoordig een “blog”. Hoe dan ook: wij wensen jullie een prachtige en vooral veilige reis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *