Picton

Hoewel het Zuidereiland ons met regen begroette, hebben we inmiddels al weer enkele dagen mooi weer. In Picton konden we dus zowaar een leuke wandeling om en door de stad maken. Johanna had er één gevonden, die maar 2 km lang was en mooie vergezichten over de stad bood. Helaas is 2 km toch best lang als je ondertussen zo’n 250 meter omhoog gaat ;-), vooral als er en korte wandeling verwacht wordt, moeten er dan onderweg de nodige motivational speeches worden gegeven. Leuke verrassing was wel dat we, eenmaal boven, aan de andere kant via een kortere route naar beneden konden en vervolgens door het stadje terug naar de auto konden lopen. Daar weer aangekomen (met een tussenstop bij de Subway, die we hier weer helemaal herontdekt hebben), vervolgden wij onze reis in de richting van Pelorus bridge.

4 thoughts on “Picton

  1. Hallo Dennis, Ilse, Laura, Johanna en Gert-Jan,

    wat ziet het er allemaal prachtig uit! ik geloof dat ik ook gauw naar mijn familie in Nieuw Zeeland moet gaan 🙂

    en voor Dennis, Ilse en Laura: jullie kunnen goed wandelen zie ik! en wat zien jullie veel mooie dingen… zoals de reuzenbomen, en soms is er ook en zwembad bij de camping, dat is natuurlijk ook heel leuk, het is in Nieuw Zeeland vast ook fijn om te spelen en veel buiten te zijn, heel veel plezier nog!

    geniet van deze geweldige reis!
    groeten uit Leiden, Marleen

  2. Gelukkig weer een fotoreportage van jullie en de kinderen. Ze zien er tevreden uit, maar het is nieuw voor ons dat ze zo graag wandelen. Hebben Dennis en Ilse nog naar genoegen in de tent geslapen . Het is heel wat anders dan hun eigen bed, ik ben daar heel nieuwsgierig naar. Laura vond een W.C. dichtbij haar in de buurt zo gemakkelijk, hoe gaat dat daar allemaal, nog steeds droog flinke meid, vast wel. Ze mogen toch iedere dag wel een ijsje. O ja dat moet ik nog vragen van Opa ,hebben jullie al krokodillen en slangen gezien daar horen we niks van. We zien jullie veel boswandelingen doen maar nog geen wild beest te bekennen. Groeten van Opa en Oma Leeuwarden. Sander is weer naar zijn moeder. Veel plezier!

    • Wilde beesten hebben ze hier niet echt, wel wat vogels die niet kunnen vliegen. We hebben totnogtoe dan ook voornamelijk boerderijdieren gezien. Ik kom daar later nog wel even op terug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *