Carnarvon

Hierbij een korte update vanuit Carnarvon. We zijn hier gisteren rond een uur of 4 aangekomen, mooi op tijd om de plaatselijke attractie te bekijken: de one mile jetty. Dit is een steiger van ongeveer 1,5 kilometer lang, waar vroeger een treintje over reed, maar die inmiddels op instorten staat. Was wel weer een leuke wandeling. Verder hebben we wat laatste inkopen gedaan. De bulk daarvan hadden we overigens al in Geraldton gedaan, waar we nog net zoveel moeite hadden om de Woolworths te vinden als in 2006 :-). We hebben toen 2 dagen in Geraldton rondgekeken en het was sowieso grappig om te merken dat we nog heel veel herkenden. Na Geraldton begint de echte Outback. Ga maar na: Geraldton heeft ongeveer 27.500 inwoners. Als je de snelweg naar het Noorden afrijdt en je rijdt door tot je een stad tegenkomt met meer dan de helft van dat aantal inwoners, kom je uit in Darwin, ruim 3700km verderop. Langs deze lange weg heb je wat roadhouses en af en toe een stadje. Wel lekker rustig rijden ;-).
Het is gisteren overigens nog wel gelukt om een tentplaats voor het paasweekeinde te regelen. We staan nu tot maandag op de Yardie homestead. Hoeven we in ieder geval niet op het strand te slapen :-).

4 thoughts on “Carnarvon

  1. hallo ilse. wat maak jij toch een heleboel leuke dingen mee op je wereldreis. maar ook spannende dingen; klimmen in hoge bomen, wandelen langs reuzenbomen met rare gezichten, hoog boven de bomen wandelen. en terwijl jij de kaola naast de deur zag, hebben wij de paashaas over het plein lopen. gaan jullie daar in australie ook nog paaseieren zoeken? wij hebben nu ook lekker vakantie, het is hier ook al erg warm, de zon schijnt volop. dus we hebben ook echt een vakantiegevoel. gelukkig zien we veel foto’s van jou en je familie. kunnen we goed zien hoe je eruit ziet, je bent al best weer een beetje gegroeid hoor! afgelopen week hebben we drie kippenkuikens in de klas gehad voor een dagje en ook twee lammetjes op bezoek. deze dieren zie je zeker niet zoveel bij je cabin of tent? na de meivakntie gaan we weer proberen via skype jullie te spreken, helaas ligt de server er nog stedds uit en kunnen we niet met de computers werken. gelukkig kunnen we jullie nog wel volgen op jullie reis. geniet er weer van, groetjes aan je ouders en dennis en laura. juf paula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *