Exmouth / Ningaloo reef

We hebben Exmouth inmiddels bereikt en ook onze camping, 40 km van de stad, gevonden. We staan daar op een mooi stukje gras met nog wat andere tenten en hebben zelfs wat schaduw. Dat is wel nodig ook, want het is hier overdag boven de 30 graden en ook ‘s nachts blijft het boven de 21 graden. Op de camping hebben we geen dekking, dus het zal de komende dagen stil zijn op de website. Ik post dit vanaf een terras in Exmouth, waar we alleen zijn om naar de kapper te gaan, want dat is bij iedereen behalve Johanna hard nodig. Helaas zijn beide kappers hier dicht vanwege goede vrijdag :-(. Johanna gaat nu zelf een poging wagen. Tot over een dag of 4!

3 thoughts on “Exmouth / Ningaloo reef

  1. Beste Johanna en Gert Jan,

    Is jullie huis nog beschikbaar op zeer korte termijn? Een goede vriendin van ons komt onverwachts terug uit Indonesie en haar huis is pas per 1 juli weer beschikbaar.
    Ik hoor graag zsm van jullie.
    Groet Josje Schokkenbroek

  2. We vinden het fijn dat jullie plek hebben voor de paasdagen, moet voor jullie ook wel relext zijn dat te weten. Wat jammer van de kapper,dan maar later volgende week. Ilse houdt het haar lang of omdat het zo heet is nu toch kort! Wij zijn benieuwd! Hier is het ook prachtig zomers weer en het is al lange tijd erg droog, zo droog dat de tuin extra water moet.Sander is dit weekend bij ons,hij is net in slaap gevallen,als hij hier is moet hij toch een beetje wennen .Maar dat duurt nooit lang .Hij is verder heel gemakkelijk en heel lief en vrolijk en tijgert door het hele huis en vindt het heerlijk om boodschappen te halen en door de buurt hier te wandelen. Het is ook een flinke eter en vindt alles lekker. Eten de kinderen ook goed,en drinken is natuurlijk ook erg belangrijk met die warmte. veel plezier en zie maar wanneer jullie het volgende berichtje kunnen verzenden . groeten uit leeuwarden.

  3. Hebben jullie wel ‘n po bij om er omheen te knippen zoal men vroeger wel deed? En tegenwoordig misschien nog wel! Wacht toch maar op ‘n echte kapper; die paar dagen zullen niet veel uitmaken!
    (O)Pa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *