Ready for take off

We zijn inmiddels op de luchthaven van Brisbane aangekomen en zitten zelfs al in het vliegtuig, na het afronden van de nodige formaliteiten. Om een lang verhaal kort te maken: we hebben alle bagage mee, ondanks 25 kilo overgewicht (de bagage, niet ik).
De kinderen beginnen net wakker te worden, nadat we ze al om 5 uur uit hun bedje hebben gehaald. Laura was het meest ontevreden, maar gelukkig lijkt het interieur van het vliegtuig een rustgevende werking op haar te hebben. Dennis en Ilse hebben inmiddels afgesproken wie er wanneer bij het raampje mag en zijn weer grote vrienden. Tot over een uur of 36!

20110610-081712.jpg

20110610-081813.jpg

4 thoughts on “Ready for take off

  1. Nou jongens blik op oneinig en gaan met die banaan want het is niet een klein eindje. Jullie kunnen jullie nu bereiden op de ontvangst en de dagelijkse beslommeringen die er weer aan zitten te komen. De kinderen zien er uitgerust uit en we hopen dat het zo blijft want als ze hier weer zijn komt er weer van alles op hun af, maar ze zullen ons heus wel herkennen en hun huis ook wel weer waarderen.We hopen dat jullie dit gericht nog op de tussenstop lezen want onder het vliegen zal dat wel niet lukken. Tot morgen.

  2. We hopen voor jullie dat Nederland niet te veel tegenvalt,de rust van Australië zullen jullie zeker missen maar daar staat weer heel veel goeds tegenover ,wij zullen jullie verslagen missen en Jullie kunnen er nu weer voor een paar jaar tegenaan. Fijne thuiskomst !! groeten Oom Kees en Tante Anneke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *