We zijn weer in Seoul

We zijn inmiddels al weer op Incheon airport, de luchthaven van Seoul aangekomen. De kinderen wisten nog feilloos de weg naar de speeltuin hier te vinden, dus daar zitten we nu, op dezelfde stoeltjes als ruim 4 maanden geleden. Toen was het nog winter en inmiddels is het min of meer zomer, maar het weer lijkt er hier niet echt op vooruit te zijn gegaan. Het vliegveld gaat nl. schuil onder een deken van mist en de zon is volkomen onzichtbaar. Binnen merken daarvan alleen dat het erg vochtig is, warm was het hier op de heenweg ook al.
Op de heenweg had ik nog de illusie dat ik hier goedkoop elektronica kon kopen, maar helaas, de prijzen liggen hier aanzienlijk hoger dan in Nederland. Als je iets koopt krijg je wel een hele lange rekening, waarop alleen het bedrag leesbaar is. Dit is bijvoorbeeld de bon van een cappuccino.

20110610-070541.jpg

De kinderen zijn ondertussen flink aan het raggen in de speeltuin. Dat mag ook wel even, want ze hebben heel braaf bijna 10 uur stil gezeten.

20110610-071051.jpg

20110610-091259.jpg

5 thoughts on “We zijn weer in Seoul

  1. Joh, je zou toch zeggen dat bijvoorbeeld geheugen daar een stuk goedkoper moet zijn, maar niet dus. Singapore en Hong Kong zijn wat dat betreft waarschijnlijk beter.

  2. We wensen jullie een goede vlucht toe, een behouden thuiskomst. Dank voor de mooie verhalen en prachtige foto’s. Ik heb het gisteren bij wijze van herhaling nog eens allemaal nagekeken.
    Laat ons weten waarvoor je nu fulltime zult werken en dagen opsparen !!!!!
    Groeten uit het tamelijk warme Waasland in België.
    Renata

  3. Leuk om even bericht te krijgen dat jullie dat stuk gehad hebben, nou de rest nog .Nou kan Laura zeggen dat jullie weer naar huis gaan .Goede reis het laatste stuk en probeer nog wat te slapen. Tot morgen globetrotters.

  4. Ik leef met jullie mee.Ik neem aan dat jullie niet overnachten in een zeer luxueus hotel zoals wij maar je bent wel lekker vroeg thuis. Hopelijk kun je nog wat slapen.Goede reis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *