In Madrid

Na een vlucht van 13 uur zijn we nu in Madrid aangekomen. De vlucht vanuit Seoul vertrok pas om 23 uur plaatselijke tijd, dus we moesten de kinderen, die links en rechts op stoelen in slaap waren gevallen, wakker maken om te boarden. Gelukkig sliepen ze weer verder zodra ze goed en wel in hun vliegtuigstoelen zaten. Aan de kindermaaltijd, de even na middernacht werd geserveerd, hadden ze dus niet veel. Ze waren gelukkig wel op tijd wakker voor het ontbijt en daarna hebben ze nog heel lief een paar uur film kunnen kijken / op de DS gespeeld.

20110611-060102.jpg

We vliegen met hetzelfde vliegtuig door naar Amsterdam, maar dat wordt momenteel schoongemaakt en bijgetankt. De komende 3 uur moeten we dus verplicht rondhangen op de uitgestorven luchthaven voordat we het vliegtuig weer in mogen voor de slotetappe.

20110611-060645.jpg

2 thoughts on “In Madrid

  1. Welkom thuis! Binnen enkele uren zetten jullie weer voet op Hollandse bodem. Wat een fantastische reis was het weer en wat hebben we er van mogen meesmullen.
    Snel biertje bakkie of bbq dan kunnen we nog in Auatralische sferen blijven enne…
    Lucky Bay was voor ons het mooiste strand ever in Australië!

  2. Madrid, het blijft een vervelende luchthaven om uren op te zitten voor een transit, voral op de terugweg, omdat je dan bijna thuis bent…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *