We zijn weer thuis

Gisteren zijn we om iets voor 12 op Schiphol geland. Alles liep daar verder op rolletjes, we hadden onze bagage binnen 10 minuten nadat we door de paspoortcontrole waren op de bagagekarren liggen. De tent kwam wat moeilijk door de douane heen, maar gelukkig alleen omdat de tas te groot was voor de poortjes. Bij de uitgang werden we opgewacht door een grote delegatie. Gelukkig maar, want zo konder we onze bagage over verschillende auto’s verdelen.
Thuis hebben we gezamenlijk nog even genoten van vers gezette koffie en allerlei taarten, cakes en worstenbroodjes die door onze begroeters waren meegebracht. Daarna zijn we begonnen met het uitpakken van onze bagage en de dozen die een hele kamer in het huis vullen.
‘s Avonds hebben we ons nog even verbaasd over hoe lang het hier licht blijft. Lekker hoor, dat hebben we wel gemist in tropisch Australië!

20110612-114625.jpg

12 thoughts on “We zijn weer thuis

  1. Tsja, ik zat me vanaag juist te ergeren aan hoe enorm vroeg het momenteel alweer licht is. Best moeilijk slapen met de zon in je ogen.

  2. welkom thuis in zomers nederland. ‘t was leuk jullie avonturen te lezen op de blog. wellicht moeten we binnenkort eens een biertje pakken voor de verhalen die de site niet hebben gehaald =)

    groet,
    joachim

  3. Nogmaals bedankt lieve onbekenden voor de trouwe reisverslagen, en zo feilloos geschreven.
    Ik wens jullie een vlotte aanpassing in het nieuwe hoofdstuk van jullie leven toe en tot wederhoren !

    Renata uit Wachtebeke België. Ook terug te vinden op FB onder deze naam.

  4. hallo ilse. je bent er weer! wat heb je weer een lange tijd in het vliegtuig moeten zitten. iedereen weer veilig op nederlandse bodem gelukkig. nu gauw een paar dagen bijkomen van alles en dan zie ik je dinsdagochtend weer bij de klas. zullen we elkaar nog herkennen? en weet jij nog de weg te vinden naar groep geel in de oranje gang? kijk maar naar jezelf aan de muur, dan zit je vast en zeker goed. lieve groet, juf paula

  5. Dag Dennis,

    Ik vind het superleuk dat je weer terug bent en ik ben benieuwd of je nog wel wakker blijft op school.

    Groetjes van Jelle

  6. Na een paar daagjes weg te zijn geweest ,blij toch nog wat van jullie te horen en alvast èèn lichtpuntje in Nederland voor jullie,, Het licht,,. en neem maar van mij aan ,er komen er nog veel meer. sterkte !! Kees en Anneke.

  7. leuk dat jullie een mooie vacantie hebben gehad, en wij hebben er ook erg van genoten.

    het lokt wel aan om dat werelddeel te bekijken.

    ik ben een collega van sippie groetjes van betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *