We zijn er!

Inmiddels zijn we aangekomen bij ons ruilhuis in Parkwood, Gold Coast, waar we de komende 3 weken zullen verblijven.

We kwamen hier vanochtend om iets over 9 aan, na nog een uur of 10 in het vliegtuig, douane en quarantaine formaliteiten, wachten op de huurauto en vervolgens nog een uurtje rijden, dus we waren redelijk afgedraaid toen we aankwamen. We besloten dus om met z’n allen eerst maar een paar uur slaap te pakken voordat we inkopen gingen doen. De wekker was gezet, maar toen die na exact 3 uur afging kregen we het echt niet voor elkaar om uit bed te komen. De inkopen zullen dus morgen gedaan moeten worden. Dan maken we ook gelijk wat meer foto’s van de omgeving.

Het huis ziet er prima uit, met een fors zwembad en een zeer uitgebreide buitenkeuken. De achtertuin grenst aan een behoorlijk groot park, dat zelf weer aansluit op een golfbaan. In het park bevinden zich nog een speeltuintje en natuurlijk een bbq-area. We hebben al flink wat witte kaketoes gezien en er moet ook nog de nodige andere fauna rondhangen, zoals possums en vleermuizen.

Ook qua Internet is het hier prima voor elkaar, we hebben ADSL 2+ met 54 Mbps down. De wifi is inmiddels op alle iPads verbonden, dus ook de kinderen zijn tevreden ;-).

6 thoughts on “We zijn er!

  1. Beetje pitten, zwemmen, golven, parkwandelingetje en wat witte kaketoes zwart roosteren op de bbq… jullie hebben het goed daar!

  2. Tsja, en het weer zit ook nog ‘ns mee 🙂
    Ik ben hier vanochtend al nat geregend, hoewel het gisteren bij Werfpop redelijk droog bleef.

    Die buitenkeuken, het lijkt me ideaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *