Westport

Om jullie de tijd te geven om de uitgebreide verhalen en de enorme fotoseries van de afgelopen dagen te verwerken, volstaan we vandaag met de mededeling dat we inmiddels in Westport, aan de westkust van het Zuidereiland zijn aangekomen. We zijn daar heen gereden over een adembenemend mooie route, met fantastische vergezichten, waar ik helaas niet al te veel naar mocht kijken, want anders reden we van de smalle, slingerende weg af. We zijn onderweg nog wel gestopt voor de langste hangbrug (swing bridge) ter wereld. Bij Westport zit een zeehonden kolonie, dus die hebben we ook nog even meegepakt, helaas wel met tegenlicht :-(. Vandaag vervolgen we onze weg naar het zuiden, we laten jullie nog wel even weten hoever we komen.

2 thoughts on “Westport

  1. Ha ruitjes,

    Leuke verhalen en foto’s! Wij zitten vandaag in Waikawa, morgen naar Invercargill en overmorgen in Manapouri. Waarschijnlijk blijven we Wat langer in Manapouri i.v.m. Doubtful Sound. Groetjes en veel plezier nog! Sebastiaan + Jeff

    • Hoi Seppo,
      Wij zitten vandaag in Franz Josef en morgen waarschijnlijk in Wannaka. De dag daarna wilden we naar Te Anau, maar Manapouri is ook mogelijk. We gaan jullie dus opzoeken daar! Hoe ben je het beste te bereiken voor verdere afstemming? Ik ben (als we veld hebben) overdag gewoon bereikbaar op mijn Nederlandse nummer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *